В новините
 
09.02.2011 05:45   Новината е видяна 10086 пъти
Нисковъглеродното бъдеще
Конференция за нисковъглеродното бъдеще на българската икономика
Конференция „Влияние на климатичните промени върху българската икономика” беше проведена в залите на столичния хотел „Шератон” под организацията на Министерството на земеделието и храните, с участието на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и Министерството на околната среда и водите и съдействието на PVB Power Bulgaria AD.
Форумът започна с презентация на  президента на PVB Group Седжо Бертолотти, президент на PVB Group и под модерацията на академик Пламен Дилков, изпълнителен директор на  PVB Power Bulgaria. Свои изказвания пред участниците в конференцията направиха д-р Мирослав Найденов, министър на земеделието и храните, Нона Караджова, министър на околната среда и водите и  Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма. В работата на конференцията взеха участие фондации и сдружения на неправителствения сектор от Коалиция за устойчиво развитие и Федерация “Интереко 21”, начело с Дончо Иванов, национален координатор и проф. д-р Мария Златева, председател.
Дискусиите протекоха в панели за ролята на възобновяемите енергийни източници при опазването на околната среда и влиянието на климатичните промени върху българското земеделие.






Ключови думи: българската икономика, климатични промени,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |