В новините
 
09.02.2011 07:47   Новината е видяна 6588 пъти
Галин Димов-Близнака: Петьо Хубчев е отличен специалист

Както и останалите отбори в Бургаска област, така и Черноморец-Поморие стартира зимната си подготовка. Един от футболистите на тима Галин Димов обобщава пред нас целите и амбциите на клуба.

-    Галине, с каква нагласа започна подготовка за предстоящия пролетен полусезон с Черноморец-Поморие?
-    Започнах подготовка с една единствена нагласа, а тя е да се подготвя добре за предстоящия полусезон. Амбицията ми е да играя във всеки един от мачовете на отбора.

-    Вие се представихте отлично през есента, сега целта влизане в А група ли е?
-    Всички фенове на футбола в България видяха, че изиграхме много силни двубои през есента и заслужено сме на първа позиция. Сега трябва и е необходимо да направим една добра подготовка и ако имаме възможност защо да не атакуваме успешно А група.

-    В клуба повечето сте млади момчета, каква е атмосферата и с кой най-добре се разбираш и прекарваш най-много време?
-    Средната възраст в тима е 20 години, но хубавото е, че при нас няма малки и големи. В отбора всички сме равни, имаме прекрасен колектив, който е сплотен и това ни помага по време на мачовете. Лично аз на терена  се разбирам най-много с Любомир Божинов, който е страхотен играч, а извън него времето ми минава основно в компанията на моя добър приятел Иван Тодоров.

-    Петър Хубчев е човек с голяма биография, как се чувстваш под негово ръководство и какво научи от него? 
-    Всички знаем кой е Петьо Хубчев и какви успехи е постигнал за родината. При него се чувствам отлично. Той е добър специалист и млади футболисти като мене могат да научат много от него.

-    Ти си собственост на Черноморец-Бургас, амбициран ли си да докажеш, че заслужаваш място при акулите?
-    Засега бих желал да покажа добри игри с екипа на Черноморец Поморие и тогава ще мисля за Бургас. Имам още година и половина договор и се надявам от следващия сезон да заиграя там. Надявам се с добри игри да докажа, че именно в родния град ми е мястото.

-    Не е тайна, че си син на една легенда за бургаския футбол Диян Петков. Как ти се отразява този факт положително или отрицателно? Вслушваш ли се в неговите съвети?
-    С баща ми имаме силна връзка, все пак си изкарваме хляба с една и съща професия. Нормално е да ми дава съвети относно моето развитие и още по естествено е да го слушам. Той ми помага във всяко едно отношение свързано с футбола, така че плюсовете са неимоверно повече от минусите. Понякога е доста критичен към мене, но това е нормално, защото и той иска да се развивам в положителна посока.

-    На кой футболист и отбор симпатизираш в Европа и къде мечтаеш да играеш след време?
-    Барселона е моя любим отбор! Симпатизирам много на Лионел Меси. И аз като всеки един млад български футболист мечтая един ден да играя в някои европейски гранд. Знам, че е необходимо много лишения и труд.

-    Гальо, а в личен план как са нещата остава ли време за забавление?
-    Ами винаги има време за купон, но всичко с мярката си. В личен план имам серозна приятелка на която отделям не малка част от свободното си време.






Ключови думи: Галин Димов, Петър Хубчев, футболист,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |