В новините
 
09.02.2011 09:36   Новината е видяна 10449 пъти
Телефонна любов
На 08.02.т.г. около 08.40 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 82 годишна жена от м.с. «Черно море», за това че е станала жертва на измама, осъществена предния ден по обяд от непозната жена, която заявила че разваля магии. Непознатата накарала възрастната жена да й предаде всички налични в дома пари / в размер на 6 300 лв./, като ги завие в плик. След като «говорила» на парите измамницата върнала на 82 годишната пенсионерката пликчето и напуснала дома й. Малко по-късно жената отворила пликчето и установила, че в него има само вестници. Работата по установяване на самоличността на измамницата продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.
На 08.02.т.г. около 15.00 ч. във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 86 годишна бургазлийка от к-с «Братя Миладинови», за това че предния ден е станала жертва на телефонна измама по класическия механизъм «животоспасяваща операция» за сумата от 500 лв. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» - Бургас.
Ключови думи: Пето Районно управление, Полиция, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |