В новините
 
10.02.2011 18:57   Новината е видяна 9679 пъти
Покер посланик на Унибет

През миналата година, най-добрият български покер играч Атанас Георгиев спука балона на спонсорските договори в България, като подписа с Унибет Покер. Явно и двете страни са останали доволни от взаимното си сътрудничество, защото преди броени часове стана ясно, че Наско и през 2011 г. ще носи титлата „Покер посланик на Унибет”. Самото решение да бъде включен българин като покер посланик е чест и доказателство за високото ниво на българския покер през последните години. Унибет е онлай портал с регистрирани близо 5 милиона потребители от целия свят, а титлата „Покер посланик” е дадена само на 8 души.
 Ангажиментите на Наско включват участието му на всички 10 турнира от веригата Unibet Open, на един от които стана 4-ти през миналата година и прибра в сметката си сумата от 43 320 евро. Първият турнир от веригата тази година ще се проведе между 10-13 март, а домакин ще бъде Малта.
 Успехите му в други европейски вериги също ще бъдат приветствани от Унибет и той ще получава бонуси за добрите си представяния. Освен това, най-добрият ни покер играч ще продължи да води своя покер блог, където всеки може да почерпи ценни съвети от него и да следи представянията му през годината.
Тазгодишната изненада е, че Наско, заедно със спонсорите си, ще се впусне в организирането на покер турнир, но подробностите все още се пазят в тайна.
На въпрос дали фактът, че е спонсориран играч влияе на играта му, Наско отговаря по следния начин:  „Със сигурност имам повече спокойствие от този факт. Спокойствието в играта е един от най-важните фактори и затова мисля, че играя по-добре само поради факта, че имам Унибет зад себе си.”
В идните месеци ще разберем дали спокойствието на Наско ще успее да ни зарадва с нови успехи на световната покер сцена и какви други изненади са подготвили неговите спонсори.
Ключови думи: През миналата година, най-добрият български покер играч Атанас Георгиев спука балона на спонсорските договори в България, като подписа с Унибет Покер. Явно и двете страни са останали доволни от взаимното си сътрудничество, защото преди броени часове стана ясно, че Наско и през 2011 г. ще носи титлата „Покер посланик на Унибет”. Самото решение да бъде включен българин като покер посланик е чест и доказателство за високото ниво на българския покер през последните години. Унибет е онлай портал с регистрирани близо 5 милиона потребители от целия свят, а титлата „Покер посланик” е дадена само на 8 души. Ангажиментите на Наско включват участието му на всички 10 турнира от веригата Unibet Open, на един от които стана 4-ти през миналата година и прибра в сметката си сумата от 43 320 евро. Първият турнир от веригата тази година ще се проведе между 10-13 март, а домакин ще бъде Малта. Успехите му в други европейски вериги също ще бъдат приветствани от Унибет и той ще получава бонуси за добрите си представяния. Освен това, най-добрият ни покер играч ще продължи да води своя покер блог, където всеки може да почерпи ценни съвети от него и да следи представянията му през годината. Тазгодишната изненада е, че Наско, заедно със спонсорите си, ще се впусне в организирането на покер турнир, но подробностите все още се пазят в тайна. На въпрос дали фактът, че е спонсориран играч влияе на играта му, Наско отговаря по следния начин: „Със сигурност имам повече спокойствие от този факт. Спокойствието в играта е един от най-важните фактори и затова мисля, че играя по-добре само поради факта, че имам Унибет зад себе си.” В идните месеци ще разберем дали спокойствието на Наско ще успее да ни зарадва с нови успехи на световната покер сцена и какви други изненади са подготвили неговите спонсори.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |