В новините
 
14.02.2011 07:54   Новината е видяна 9584 пъти
Лис Става вратар, Колев и Борел треньори, Андонов с втора морска баня, Савио сменя визия

След като си свършиха по-най добрия начин работата на терена в подготовката, в последния ден футболистите получиха възможности за импровизация. Дългия лагер по никакъв начин не се отрази негативно на играчите, за което спомогна и хубавото време, както и позитивната настройка на треньорския екип.
В последния тренировъчен ден, в края на последното занимание, Велков разреши за кратко „смяна на местата”. Най-атрактивното изпълнение бе на нападателя Лис Мутис, който взе вратарските ръкавици и без никакви условия даде възможност на Паскал Борел да му предаде няколко професионални урока. Германецът, който след всяка тренировка води пълен дневник с упражненията, показани от треньора на вратарите Любомир Шейтанов,  даде встъпителна лекция по хващане на топката и избиването с крак  на Мутис. Нападателят се представи за оценка „приблизително” добър, но желанието му бе оценено с отличен.
През това време Стоян Колев, който ръководеше тренировките на вратарите, в отсъствието на треньора, заради ангажиментите му с националния отбор, даваше наставления на младия си колега Ник Дашев в някои заплетени ситуации на терена.
Антон Велков също използва доброто настроение сред футболистите и събра на отделен терен със специално направени бази младоците в тима. Към групата той присъедини и Савио, като лично Велков показа как да се изпълняват различните упражнения.
 Новото попълнение на „акулите” пък използва ефективно почивния ден, като заедно с Хайри промениха прическите си. Останалите играчи се отдадоха на релакс и почивка. Андонов се потопи отново в морето, а колегите му плуваха в басейна, след което влязоха и в сауната. Други играха билярд, карти и тенис или просто се поразходиха по безкрайната алея край морето.
В крайна сметка нито продължителния лагер, нито тежките натоварвания повлияха  на играчите. Напротив, всички в отлична кондиция и настроение се прибират в България, като разбира се най-радостен от пълноценната тренировъчна програма е спортно-техническия щаб, който 100% изпълни програмата за подготовка в Анталия.






Ключови думи: футболисти, Велков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |