В новините
 
14.10.2004 02:32   Новината е видяна 9524 пъти
Бургаски сайт печели първо място в категория Информация и медии на националния форум Компютърно пространство"2004
С огромно удоволствие съобщаваме на нашите посетители, че Бургаски сайт спечели първо място в категория Информация и медии на националния форум Компютърно пространство"2004.

Форумът е един от трите престижни в уеб пространството на България.

www.INFOMAR-BG.org се пребори с още 18 други и зае първо място в категорията, в която участва. Сайтът е собственост на кап.Венцислав Кирилов Кърчев, който е от типа хора, които с удоволствие наричаме "Морски Вълци" :)) - над 28 години плавателен стаж като офицер на корабите на Океански Риболов и БМФ. Звучи готино, особено, като си спомним и един великолепен филм наречен "Господар и командир", запленил публиката миналата година.

В днешно време капитанът работи в частна корабна компания, а сайтът, който и ние редовно използваме за полезно инфо е негова идея, с прекрасно структурирана информация - явно плод на дългогодишно осмисляне.

И друга информация получихме от капитана и от неговия помощник :), но това е въпрос на един дълъг разговор не в публичното пространство.

На онези, които желаят все пак да знаят "Кой налива" парите. И двамата, така както и нашият екип, само спонсорираме проектите си.

Ако все пка някой желае - би могъл да подкрепи момчетата, защото това е труд, който се полага безвъзмездно, и именно в такива случаи много боли от обидните думи и злобните подмятания, написани от някого, за когото подобни занимания са единствено хоби.

Желаем на екипа още успехи и дано не им писне от злобата, която в последните дни се изля насам-натам.

А ето и самоия сайт:
Infomar-Bg.Org




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |