В новините
 
20.10.2004 04:14   Новината е видяна 4813 пъти
СДС Бургас
СДС Бургас подкрепя реалните действия, които ДНСК предприема за отстраняването на незаконните постройки в “Меден рудник”. След дългото бездействие на властите по отношение на добилото огромни размери незаконно строителство на територията на общината, това е добро начало и единствения възможен начин за справяне с проблема и пресичане на тенденцията към нови нарушения. Предприетите от ДНСК действия са победа преди всичко за спазващите законите жители на “Меден рудник”, които от години са потърпевши от ширещото се беззаконие там. СДС Бургас използва случая да благодари на хората от комплекса, които не се примириха със ситуацията и повдигнаха нееднократно проблема пред общинските ни съветници.
СДС Бургас винаги е застъпвало тезата, че законите трябва да важат за всички. Ето защо смятаме, че реални действия трябва да се предприемат и спрямо незаконното вилно селище в “Ченгене скеле”. Само по този начин ДНСК и управляващите ще покажат еднаквото си отношение и към социално- слабите обитатели на “Меден рудник” и към заможните собственици на вили в “Ченгене скеле”.
Само чрез стриктното спазване на законите и изпълнението на служебните си задължения от страна на държавните и общинските служители е възможно Бургас да се превърне в забранена зона за бъдещо незаконно строителство и безцеремонното нарушаване на правилата.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |