В новините
 
21.10.2004 22:41   Новината е видяна 4844 пъти
XXIV Панаир на туризма и свободното време
ЕХНОЛОГИЧНИТЕ ИНОВАЦИИ И ТУРИЗМЪТ Н БЪЛГАРИЯ

III СПЕЦИАЛИЗИРАНО ИЗЛОЖЕНИЕ “ТОПЛО 2004”
17-20 ноември 2004
ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА - ВАРНА

Варненската туристическа камара и нейното дружество “Турекспо-Варна”АД за 24-ти път отварят пред туристическия бизнес и пред гражданите на Варна дверите на ПАНАИРА НА ТУРИЗМА И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ. За 3-ти път отваря врати и “ТОПЛО 2004” - изложението “екстра” за всички посетители на Панаира.

Възходът на туризма на България ражда просперитет за свързаните с него субекти. В този връзка, “ПАНАИРЪТ НА ТУРИЗМА И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ” и “ТОПЛО 2004” играят успешно ролята на комуникационен трамплин за по-успешен бизнес.

Акцентите на 24-то туристическо изложение са обвързани със проблематиката в развитието на българския туризъм:

1. ТУРИЗЪМ - СЕЗОН “ЗИМА 2004/2005”
По традиция, авторитетни български и чуждестранни организации представят офертите си за специализирани туристически продукти. Особено внимание заслужават:

представителният щанд на най-големия турски организатор на събитиен туризъм "ЕКИН ГРУП"
присъствието на италианския туроператор KALYA S.R.L.
регионалните туристически оферти на България, представени от местните неправителствени туристически организации
2. “ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОДУКТИ ЗА КАЧЕСТВО В ТУРИЗМА”
Изложението аргументира инвестиционната си насоченост чрез:

мащабно присъствие на фирмите-членки на Националната асоциация "ХоРеКа". Щандовете им отразяват новостите в оборудването за хотели, ресторанти и кафетерии.
презентации на приложните аспекти на новите комуникационни технологии в туризма. Най-добрите фирми от този сектор ще представят последните тенденции в технологичните иновации за повишаване на конкурентноспособността на туризма на България.
3. Съпътстващо семинарно мото “ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ИНОВАЦИИ И ТУРИЗМЪТ НА БЪЛГАРИЯ”
В рамките на съпътстващата дискусионна програма ще се обсъдят технологичните иновации в българския туризъм, като се потърсят съвместно отговори на въпросите: “Как държавата вижда своята роля за стимулиране на технологичните иновации в българския туризъм?”, “Как технологичните иновации моделират съвременното туристическо търсене?”, “Какви са добрите практики на технологични иновации в секторите на българската туристическа индустрия?”, “Кои са проблемите на обучението по туризъм в контекста на технологичните иновации?”.

Сред нюансите на 24-я “ПАНАИР НА ТУРИЗМА И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ” със свое собствено излъчване се открояват участниците във 3-то специализирано изложение “ТОПЛО 2004”, чиито акценти са новостите в материалите и съоръженията за отопление, вентилация, климатизация и изолация.

Специална заслуга за комуникационното представяне на изложенията имат нашите рекламни партньори: РА “ФИЛ”, “ОРКА СТУДИО” и РИК “ВИКТОР - С. ИЛАРИОНОВА”, както и нашите медиини партньори: Вестник “ЧЕРНО МОРЕ”; “АЛФА РАДИО” и Национален сателитен канал “М САТ”.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |