В новините
 
12.11.2004 05:07   Новината е видяна 4742 пъти
Отборът на Нафтекс замина на лагер в Слънчев бряг
Група от 21 футболисти замина на лагер в базата на министерски съвет в Слънчев бряг. От групата отпаднаха вратарят Владислав Стоянов, бранителят Николай Кръстев и халфът Жан Ондуа.
Вчера отборът на „Нафтекс” изигра контролен мач с Камено. Двубоят се игра в две полувремена от по 30 минути. Младежите на „Нафтекс” победиха с 3:0 като головете отбелязаха Георги Божилов, Кирил Михайлов и Любомир Божинов от дузпа. Проверката бе част от подготовката на младежкия тим за турнира във Виареджо през януари.
Програмата на „Нафтекс” до мача с „Литекс” включва тренировка днес следобед на стадиона в град Каблешково. За утре е предвидена лека тонизираща тренировка в курортния комплекс Слънчев бряг.
Добрата новина е, че леките травми на контузените от мача за Купата с "Литекс" вече отшумяха. Под въпрос остава единствено пълноценното възстановяване на автора на първия гол Радомир Тодоров, който все още изпитва болки в коляното.
Главният селекционер Огнян Ралев заяви, че ще обяви състава за утрешния мач мач с „Литекс”, един час преди неговото начало.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |