В новините
 
25.11.2004 14:26   Новината е видяна 7532 пъти
В Приморско ще строят българо-полски колеж по туризъм
Официална делегация от Община Приморско заминава на работно посещение в Полша в понеделник. В състава на делегацията са включени кметът на общината инж. Димитър Димитров, зам. кметът Маргарита Серафимова, зам. председателят на Общинския съвет в Приморско Николай Петков и председателят на комисията по туризъм Дико Шурелов. В състава на делегацията е включен и проф. Пано Лулански – преподавател в УНСС – София.
Посещението им е пряко свързано с подписания в края на лятото договор за сътрудничество с община Чарни Дунайец в Полша. Българските представители ще посетят последователно Краков и Варшава. Основна тема на работните срещи в двата полски града ще бъде бъдещото изграждане на българо – полски колеж по туризъм на територията на общината. Представителите на българската общинска делегация ще проведат и серия от официални разговори с представителите на община Чарни Дунайец относно бъдещите параметри през 2005 – та година на подписаната програма за сътрудничество.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |