В новините
 
22.12.2004 23:33   Новината е видяна 7394 пъти
Като се засили да вали, та ....
Бургаска му работа. Като се засили и заваля - та валя цяла нощ, задръсти улици и дупки с цели 2 самтиметра сняг. Майки събудиха децата си в ранни зори, белким успеят навреме да стигнат до даскало - бедствието започва. Киша и кал в централната част на града изискват екипировка тип иракски войн с допълнително снаряжение - кука срещу кучета и ровещи в казаните цигани.

Трудно е да приемем , че с парите, прехвърлени от здравеопазването към "украсата" са закупени мизерната лампички по бургаските улици, мигащо превърнали града в село, каквото всъщност е. А можеше да се купят да речем апарати за кръвно налягане, каквито се оказва, че липсват в Болницата /МБАЛ/ - поне работещи такива няма.

Странно, но преди две вечери от Океан (оня горния) се носеще чалга, а в новото заведение (на мястото на предишното кино "Вапцаров") имаше много приятна и възпитана сервитьорка (заведението май се казва "Булевард"), която дори знаеше какво е моцарела - едно рядко срещано качество. Оказа се, че кръчмата си е добра отвсякъде - има и тъмно столично.

В края на януари в бургас ще се проведат зимни олимпийски игри по информатика и математика.
Но за тях по-късно.

В Бургас също така се въвежда ново лето броене - Преди Йоан и След Това. Починът е на БСП, които направо се чудят след като разкараха Първанов как да разкарат и Кмета. Нема да е много трудно като се има предвид, че последният не се усети да се Drop-не навреме, с което додея дори на фенката си Катя :). Та значи Йоан Кметът е отказал да го титуловат за баш воевода в листата на бъдещите депутати. Харесва си му на човека в Бургас, не ще да става президент. Бургазлии вика са ме избрали - първо венчило те ще са.

Интервю на Галентин Влахов с Кмета - в днешния брой на Черноморски Фар.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |