В новините
 
04.01.2005 17:32   Новината е видяна 9245 пъти
МКННМ
Едно подходящо, екзотично в стил Ретро,или както старите наоколо казват вехто, място, достойно за завършека на работната седмица на ято програмисти е кръчмата на Румен, известна повече като Вила Великула и със същинско име МКННМ (напомнящо някакъв предмет, по който требе да ти дават заверка, а иначе значещо Мястото, Където Никога Няма Места).

Усещането е за попадане в Алпийска кръчма след препускане по писти, а клиентът всъщност намазва понякога ските по същия начин.

Румен и Ваня ги няма, защото са в USA при Ани, но кръчмата продължава да се пълни.

Постоянното присъствие на артисти, писатели, политиците, като и за трите категории е характерно, че само те знаят, че са такива - световно неизвестни демек, създава усещане за мил хаос и консумация на крак. WC, е издиганато на пиедистал в кръчмата, което го приемайте най-вече буквално. Дебнещи се сенки броят минутите на престоя на врага от съседната маса, а ако ухажвате момата, която ви обслужва - може и да получите допълнитена вътрешна информация за заетостта на заветното място.

Сядайки се стремете да сте с придружител над 30, ако не сте достатъчно близки с обслужващия персонал, но същото не важи, ако след първия половин час сметката ви е надскочила възрастта на желателния придружител ... а то се знае, че програмистите сме богати. Всички до един!

Като цяло менюто се събира на един лист формат А4, което спестява досадното разгръщане на книжки с по 10-15 странички "деликатеси". Проблем може да настъпи само със залепване на менюто по ръцете, защото на масите липсват онези подтискащи комунистически сетове с подправки, и олиото и оцета са в бутилки независими от солта и пипера, в следствие на което по всичко на масите се образува много фин слой от мазнина и сол. А ако не си харесате нищо от менюто, няма никакъв проблем от сервитьорките. Но тъй като ние сме непретенциозни и скромни хора като типични компютърджии, си избрахме само обикновени ястия и питиета, на бихме казали прилични цени. И пралагаме (:) следния списък:

каменица тъмно 1.20
кола 0.70
пържени картофи (без) 1.20
пържени картофи (със) 1.40
миш маш (!!!) 2.50
поморийска (обикновена,малка) 0.60
шопска салата (доста добра) 2.00
овчарска 2.90
айран (1 кана) 3.20
пикантни пилешки хапки 2.50
пилешка кавърма (уфф... 6 точки) 4.50
пиле по китайски 4.80
цървено винце 1л(наливно) 4.50
бял хляб 0.10
пилешки сърчица 2.50
пилешки воденички 2.50

Общо взето добре си поапнахме, та даже остана малко от храната. А трябва да си има предвид че трима от "колегите" бяха снажни момци. И всичко това за 47.30 за 5 души плюс двама които се присъединиха накрая.

Btw шопската си я вземете без краставици че имат малко, така да се каже гумен вкус.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |