В новините
 
19.01.2005 07:36   Новината е видяна 4455 пъти
МРЕЖИ И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
"Евроком кабел" ще предлага и IP-телефония в допълнение към бизнеса си с Интернет и кабелна телевизия, пише в. “Сега” по информация от компанията. Използването на Интернет протокол ще гарантира ниска стойност на разговорите, които, според "Евроком кабел" ще са до 70% по-евтини от тези на БТК. Операторът ще доставя модем, а единственото, което ще се изисква от абонатите е телефонен апарат с възможности за тонално набиране.

На страницата на Българската фондова борса се появи представяне на БТК. Данните за компанията са предложени на български и английски език и са във връзка с предстоящия търг за 34,78% от телекома. Освен малко история, материалите съдържат финансов отчет, услугите, предоставяне от БТК и др. Повече информация можете да получите тук: http://www.bse-sofia.bg/download/prospekt/BTC/.

Ако получите SMS от страницата на МТел ще можете да му отговорите на цената на стандартно съобщение. Първият GSM-оператор у нас, стартира такава услуга. Тя носи името SMS2Web. Регистрираните на Интернет-страницата на компанията потребители, ще получат и входяща пощенска кутия, в която ще могат да съхраняват съобщенията си.

Лондон e лидeр по количество на “горещи точки”. Със своите 1178 точки за достъп, той е далеч пред Токио (852 бр.), Ню-Йорк (823 бр.), Париж (757 бр.) и т.н. Понастоящем, в световен мащаб работят 56139 точки за безжичен достъп, сочат данните на http://www.jiwire.com. Сред страните, на първо място по брой се нарежда САЩ, на второ място е Великобритания, а на трето Германия.

Федералната комисията по комуникации на САЩ (FCC) разреши използването на широколентов достъп до Интернет на борда на самолетите. Като резултат от това решение започнаха да се надигат и по-сериозни гласове за разрешаване използването на мобилни телефони в самолетите. Докато Verizon е сериозно против. В момента тази компания, със своя Airfone е единствената, която предлага такава телефония. Цената й на минута достига US$ 4 и оттук става ясно, че най-големи загуби от премахването на настоящата забрана ще регистрира именно Verizon, научаваме от Google.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |