В новините
 
31.01.2001 12:46   Новината е видяна 9087 пъти
Животът на Другите


За БУРГАС [31.Януари.2001 г]


От всички партийни лидери в Бургас, само Вальо Николов си пече сам работата! :)) Естествено, това се дължи на нашата слабост, към неговия чар :) Златомира от СДС само се скатава и стотина пъти все обещава по купони, че ще пише, обаче "йок" засега :))) .... БСП все още се правят, че не ни забелязват, обаче, ние си имаме приятели сред младите им членове (няма да го издадем кой е, но е на лидерски позиции :)) ... Другите ... то май други за сега няма! Оп! И Милен Ганчев да се стяга и да изпраща какво става при тях, за да не разчитаме на слухове, че взеха да ни се карат :))

Да си дойдем на думата за БЕЛ и Вальо! Седим си ние снощи мирно и кротко в кьошето на едно място и хоп! ГСМ-ма на м-р Славински (майтап :) пропищява "Имате поща!" ... Едва дочакваме сутринта и цъфваме пред Екрана - след като за сми път сме изслушали простотиите на 4 министерски кресла за разстреляното дете ...

Къде насериозно, къде на майтап писмото е със следното съдържание (махнали сме това за ракиите и червилото :): Снощи 30.01.2001 се проведе заседание на Общинския партиен съвет на БЕЛ, на което бе избран Председател на Общинския предизборен щаб. Както Сашо Томов обеща на дамите в БЕЛ, те ще имат по-голяма квота .... най-вече там, където се изисква работна ръка. :))) И така Доменика Димитрова зае предни позиции и засега на нея се пада частта да работи по имиджа на партията. Доменика е стара пушка :)). Тя е била първият председател на организацията в Бургас (още по времето, когато се е наричала ГОР). Доменика е участвала във всички изборни кампании оттогава и е била (стига минало време Вальо :-) зам. председател на предизборния щаб на изборите през 1994 г., когато социалдемократите в Бургас постигат най-висок изборен резултат в региона към 11%.

Според Председателя на Общинския съвет на БЕЛ, "Това е поредното доказателство ,че много сериозно залагаме на жените в Евролевицата" :)))). Ще поживеем, ще видим, добавяме ние :)) /Вальо - да си прочете маил-а :))

Снощи също така са приели и графиците за клубните събрания, където ще се номинират кандидат-депутатите, финансиране на кампанията! (В БЕЛ - всичко става по прозрачен начин - едни обещават, други плащат и бачкат :)) - майтап. ЕЛМА (нищо обще с Ел Масри) подготвят изненади по улиците на Бургас за св.Валентин, Първа пролет, ТРЕТИ март и 8 март ... Това с улиците ни хареса, защото нали знаете, че 75% са девойки в ръководството на БЕЛ.

Много ни стана обидно, че е пренебрегнат Трифон зарезан в изброените празници, но ще го отчетем като малък предизборен гаф :))


Материал на Г. Христов, .... колегата го удря малко на зелено в последно време, обачче :))
[Начало]




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |