В новините
 
18.12.2000 12:53   Новината е видяна 55179 пъти
Заедно с пожеланията за успех, които
БургасПол

Политически за Бургас (18.Декември.2000 г)

Заедно с пожеланията за успех, които получихме от Вальо Николов, председател на БЕЛ в Бургас, по случай стартирането на новата ни рубрика, изпратиха ни и следния, казано по нашенски, "message" :).

Кратка, прясна и бърза информация - надвечер в неделя младите евролеви от ЕЛМА (Европейска лява младежка алтернатива) си избрали на отчетно-изборна общинска конференция нов председател :))). Пардон! За пръв път от доста време вождът на младите е от женски пол. За разлика от батковците си от Голямата БЕЛ, които трудно допускат начело да застане дама, освен ако не е Петя Шопова, юнаците от ЕЛМА са се издънили :)). И тримата "Зам"-ове на новата им шефка са девойки.

Според председателя на големите (Вальо е женен :) " ... пък и трябва да ти споделя доста добре изглежда 23 годишната Радка Вълева - неомъжена (за съжаление със сериозен приятел). /вметка на Оrg-a: това винаги може да се промени, особено, ако се намеси някой от нашия екип:)/, завършила е ВТУ "Проф д-р А. Златаров", предстои и аспирантура."

"Но това не е най-лошото :)))", коси се по-нататък председателят, " от 11 човека бюро има само 4 -ма младежи. Поне съм спокоен, че в общи линии Евролевицата в Бургас , ако не с друго бие по хубост :)"

:)) После поляли обилно новата председателка!!! И това, ако не е в категорията "Мис" .... :))





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |