В новините
 
28.12.2000 12:57   Новината е видяна 7294 пъти
Животът на Другите





СДС-Бургас смени старото ръководство.
Днес е свикана извънредна сесия на Общинския съвет.

СДС-Бургас смени старото ръководство.
На проведеното под обсада от страна на студентите от БСУ изборно общинско събрание на СДС-Бургас бе сменено старото ръководство. Представители на медиите не бяха допуснати да присъстват. Председател на общинското ръководство е Стоян Жечев, негови заместници са Жанет Илина, Христо Генчев, Ивайло Николов, Недялко Попов и д-р Антонио Душепеев. За секретар е избран Пламен Янчев. Стоян Жечев е главен проектант в "ЛУКойл - Нефтохим" и е председател на един от клубовете на СДС в жк. "Меден Рудник". Жечев е бил избран, след като другите шестима кандидати са си направили самоотвод. Старият шеф д-р Лорис Мануелян е споделил, че е доволен от така направения избор.

[Начало]

Днес е свикана извънредна сесия на Общинския съвет.
Днес е свикана извънредна сесия на Общинския съвет. Точката в дневния ред е само една - крайъгълният камък БСУ. Всички местни ръководства на политическите сили подкрепиха протеста, както Евролевицата, която първа откликна на проблема между студенти и магистрати. Дори и новото ръководство на СДС Бургас се обяви против неправилното решение на Министерския съвет. Очаква се местния парламент да излезе с някакви конкретни решения по назрелия сериозен конфликт. Цялата ситуация изглежда напълно абсурдна, като във филм на Хичкок. От 10,00ч. източно - европейско време ще разберем обаче кой кум, кой сват и кой на булката брат!

[Начало]




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |