В новините
 
24.01.2005 07:59   Новината е видяна 6293 пъти
Азис и Бате Мони
напук на джаз и рок-мените и гърлите от вестника от първа страница се е облещил Азис - захапал по робинзонски цигари, свенливо попипвайки лявото си зърно.
След началния уплах установяваме, че е започнала предизборната кампания на няколко политически Сили на село. Фолкпевецът може би ше оглави листата на Евророма, едновремешната подпартия на Сашо Томов. За Азис се борят още и от София. Дали Бургас ще победи столицата в грандиозната битка за момъка с отрязаните пръсти на ръкавичката, или ше останем нормални - на 3-та страница в тъмно синьо. После разбираме, че след интелектуалци от ранга на Коста Цонев, Петър Слабаков, Стефан Данаилов към панаирламента са отправили взор и каки като Анелия, Софи Маринова и други гостенки на Слави-Шоу-точка-ком.

Партийните централи на СДС И БСП у Бургас не се били притеснили от разрушителната сила на новата листа - те ходели по други кръчми.

На фона на тази шаренийка, която /надяваме се/ е а кайнд ъф майтап разбираме, че нашенци са изпратили прошение до колегата Мони Паси - да застане начело на жълтите в Бургас. Напук на розово-виолетовите отенъци, модни този сезон - за следващото лято се очаква отново изкрящото жълто-зелено да разголи пъпче. Бате Мони пък като влязъл в детската градина - трета група - и обещал на децата семкии бонбончета - "ще станеТЕ енергийната столица на Балканите", щедро се усмихнал той под косъм, дистанцирайки се с това ТЕ от надъханите бургазлии.

И други работи има. БСП без чувство за хумор продължават да досаждат на Бургазлии с няколко сложни думички от сорта на Концесия и Плаж. Дори твърдят, че имаме правителство, което от своя страна трябва да спре концесиите. Вместо да събира стотинки на високо ниво - групировката трябва да даде плажовете на Областните управители да си ги събират те.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |