В новините
 
25.01.2005 14:30   Новината е видяна 4251 пъти
Заспалото време навън
След неотдавнашното си появяване на финала на Super Bowl( Хамериканският финал на някоя им там лига - мисля по американски футбол - като не гарантирам дали наистина това е така ) Джанет Джексън беше дълго дискутирана. След една невинна изцепка тип ала "леле скъса ми се блузката" (кадри от това събитие може да видите вляво ) рейтингът и се вдигна главоломно и всички започнаха да и се възхищават и да и съчувстват.

Как реагира Холивуд? Ето - Погледнете под този надис:


Роб Шнайдер си е сложил същото украшение като Джанет тук:


ееееееех какво да се прави.... всичко започва от дефектите .... дефектни костюми, дефектни интериори.... а някои дори говорят и научни "дефекти":
През 1958 година се осъществява най-известният дефект на всички времена!! Мухата, в който ученият Андре Деламбер изобретява устройство за телепортация, което има способността да транспортира материя от едно място на друго. За съжаление обаче неговото и тялото на една муха се смесват в момента, в който мухата влиза в неговата конзола така да се каже ;)

За съжаление тази история няма същия щастлив край като този на Джанет - само за сравнение:

и


Айде последно нещо - ако някой все пак не вярва на това, че всичко започва от дефекта вземете за пример това - първоначалната история за Мухата е стартирала като КРАТКА ИСТОРИЯ В СПИСАНИЕ "PLAYBOY", КОЕТО БИ БИЛО МНОГО ПО ПОДХОДЯЩ СТАРТ ЗА КАРИЕРАТА НА ДЖАНЕТ.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |