В новините
 
08.02.2005 08:51   Новината е видяна 4612 пъти
Политиците в Бургас се раздвижиха; за 34 свободни места за директори на училища се състезаваха 72 кандидати; новости из лекарскиет среди.
За шеф на Областната структура на БЧК бе преизбран депутатът Георги Станилов. Интрегата беше между него и атакуващия го Андрей Найденов. Обвиненията на последния бяха в предположението, че Станилов политизира БЧК.

"Новото време" и вота. Преразказ.

В Бургаската болница - с нов скенер. | Процесът срещу известния бургаски гинеколог д-р Михайлов ще продължи 4 дни. Ще го съдят за нанесени тежки телесни повреди на 2 пациентки.

Българското сдружение за насърчаване на гражданската инициатива ще подари на бургаските общински съветници копие от Европейската конституция. Изданието е първо след превода и на български.

Бургазлийката Людмила Кьосева стана архитект на годината със своя проект за нова сграда на Бургаски свободен университет.

За 34 свободни места за директори на училища се състезаваха 72 кандидати. Най-много - 12 са мераклиите за шефското място в училище П.Р.Славейков в центъра на града. 9 са за английска гимназия и т.н. Освен в Английска гимназия, мястото за директор е свободно (засега) и в гимназия Раковски, Електротехникума и Спортното училище.

Политиците в Бургас се раздвижиха - първи обяви листата си Стефан Софиянски. Леко смущение са предизвикали подхвърлянията по отношение на други десни политически сили. Усещането е, че няма да има широк десен фронт в политическото пространство.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |