В новините
 
09.02.2005 20:02   Новината е видяна 3020 пъти
Властта има смисъл само, ако е в служба на хората, каза Симеон Сакскобургготски
Много е трудно да си обясним – защо някои се опитват да разрушат изграденото с труда на българските граждани през последните години. Нямам логичен отговор на този въпрос. Това каза в обръщение към нацията министър-председателят Симеон Сакскобургготски преди утрешното гласуване на вота на недоверие към кабинета. Той отбеляза, че в някои среди предизборната треска стана неуправляема. “Ще призная, че наблюдаваме една яростна и загърбваща добрия тон надпревара, далеч неотговаряща на националните приоритети, допълни той и призова нацията да не се поддава на тези внушения и да отсъди разумно – кое е доброто за вас и за страната”, каза още Сакскобургготски.
От позицията на своя опит министър-председателят изрази убеждението си, че разумът и този път ще надделее. Животът неведнъж е доказал, че така желаната от всички страни власт е нищо, сама по себе си. Тя има смисъл, само, ако е в служба на хората. Това е идеалът, около който всички политически сили могат да се сплотят повече от всякога, защото именно сега историята ни дава шанс да преобразим Родината, каза още той.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |