В новините
 
16.02.2005 17:14   Новината е видяна 3916 пъти
Асоциацията на кметовете се отчита в Бургас
Дребните търговци изпратиха протестно писмо до кмета на Бургас Йоан Костадинов и общинските съветници. Те изрязяват недоволството си от драстичното увеличение на наемите и таксата за битови отпадъци, пише днес Бургас инфо.
“През цялата 2004 г. ние сме подложени на административно-финансов терор и експлоатация на труда ни. Това започна от месец март 2004 г., когато кметът предложи и общинските съветници гласуваха наредба за преместваемите обекти. С тази наредба наемите скочиха с 400 %”, се казва в протестното писмо. Търговците настояват на предстоящата сесия на общинския съвет тези тарифи да бъдат прегласувани и да се намалят наемите и такса битови отпадъци. “Не отнемайте на местна почва конституционното ни право на живот и труд, защото ние ще се борим за това свещено право, което ни дава българската конституция”, са категорични търговците. Те предлагат наемите им да бъдат изравнени по разпоредбите на параграф 17 от предходните разпоредби на ЗУТ, както плащат другите търговци в общински имоти.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |