В новините
 
16.02.2005 17:30   Новината е видяна 3901 пъти
1038 училища в страната дават безплатно топло мляко и закуска
Досега проектът на МТСП “Чаша топло мляко и закуска” е започнал да се изпълнява в 1038 училища в страната, съобщиха от Министерството на труда и социалната политика. Общо 2030 училища, в които учат деца от първи до четвърти клас, са заявили желание да се включат в проекта и са сключили споразумение с дирекциите “Социално подпомагане”.
Припомняме, че проектът “Чаша топло мляко и закуска”е разчетен до 31 декември 2005 г. и няма краен срок за кандидатстване. Това означава, че във всеки един момент директор на държавно или общинско училище може да подаде формуляр в местната дирекция “Социално подпомагане” и в рамките на няколко дена ще му бъдат отпуснати финансови средства. Припомняме и още нещо твърде съществено – за да улесним и ускорим изпълнението на проекта, предоставихме избора на фирмите доставчици на самите училища. За целта директорите на общински училища могат да вземат пълномощно от кмета и максимално бързо да си подберат фирма. Всеки друг подход (например кметът на дадено населено място да направи търг за всички училища в района) излишно ще забави раздаването на закуски и в крайна сметка би могло да обслужи нечии частни интереси.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |