В новините
 
30.10.2003 08:53   Новината е видяна 5058 пъти
понеже ни е мъчно

Слънчевите изригвания са причина за слабата активност и невалидните гласове на изборите. Опасността от повишен радиационен фон в България накарала повечето от избирателите да си останат на село, а не кърската работа и гъбите. Объркването дошло и от факта, че покачената слънчева активност предизвиква повишаване на всички мании, в т.ч. тази за величие. Като разбрали всички тези хубави работи, хората си обяснили какво става, но пък започнали да се чудят за кой комшия да си пуснат онези неща. Магнитните вихри наравили така, щото и машините (наричани по модерному компютри), които обработвали резултатите направили грешки и сега се очаква ревизия на резултатите. Wremenata sa maj malko obyrkani, i ako mislite, `e e taka -pro`etete pyrwoto izre`enie.


Бургас е най-важният град на България и туканка продължават вълненията около балотажа. Кой с кого, без кого, защо, за чий, в чия и т.н. е still актуален проблем. С pриятели установяваме, че сутрешното главоболие в неделя не било от съботното обсъждане, а от бурите, коментирани по-горе. Все още няма ясна позиция от страна на БСП, защото е много лошо усещането "хем сърби, хем боли", дали да бъде подкрепен градоначалникът Йоан Костадинов. Екипът на неговия вътрешнопартиен конкурент би следвало вече да е подал иск (и/или клекнал) за "преразглеждане" на балотажа. В същото време неразбории с фирмата, която е "спечелила" търг за доставка на храни в детските градини е довело до това децата да са на "хляб и чорба" (както пишат в 24ЧМоре). Чорбари, с чорбари, такива!


(оттук надолу кавичките не са "в кавички", а са си истински)


Спорт: В Турнира за купата на България "Нафтекс" победи "Берое" с 2:0. Бургаските волейболистки на "Нефтохимик" са на първа позиция в Националната лига.


Култура: Детски народен хор "Трепетлика" към ОДК бе почетен гост на фолклорен фестивал в Бордо. В събота в книжарници "Хеликон" и "Пингвините" ще се продават книги на български класици на половин цена (гледаме и бате славчо са турили сред класиците :). В галерия "Богориди" е подредена изложба на Христо Габеров.


Между 5 и 8 Ноември в зала "Младост", за 13-ти път в Бургас ще се проведе специализирано изложение "Трите ключa - дом, офис, вила". До момента участие са заявили 80 фирми от Бургас, Варна, Пловдив и София. Чуждестранното участие е от Италия, Гърция, Турция.


Това са извадки от пресата и глупости, както писахме в началото.


"Down with Love" ("Долу любовта") е една от най-големите простотии, пускани по кината тази година. Особено на фона на "Пирати..." и "Лигата ..."








Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |