В новините
 
09.03.2005 22:41   Новината е видяна 4083 пъти
Партиите в Бургас
И така
1) СДС е една от всички политически партии, които са наши клиенти. Сайтът на СДС е с нов фейс. Нормално - на две готдини всеки нормален сайт трябва да си промени фейса. Гнусна лъжа е фактът, че това ново лице е дарение. За отсъствието на дарение има фактура. Абсурдно е да се счита, че трудът на програмистите може да бъде даряван, защото ако този труд бъде даряван, то програмистите ще изчезнат като динозаврите. И двата вида в Бургас почти липсват, за разлика от все повече растящата популация от журналисти. При това забележете - всеки журналист разбира от всичко.

2) Лично засегнат елемент от екипа счита, че между математик и проподавател по математика има огромна разлика. Този засегнат елемент на екипа, който доколкото разбрахме от преразказа във вестника е "дарил" сайт-а, ще направи всичко възможно да прави дарения под формата на все повече фактури към политическите партии, на все по-висока цена. И дае се замисля дали да не направи нова партия.

3) Екипът, който е бил толкова благороден да дарява политически партии има за клиенти Общината, т.е. би следвало сега да дари и Кмета, и БургасИнфо, т.е. и Миро Севлиевски ще трябва да бъде дарен.

4) Development в областта на уеб приложенията е бизнес. Медиите в интернет не са елемент от този бизнес, те са чиста проба потребители, така както има потребители на порно. Журналистическите изяви не са част от development-a във формата, в която ние ги предлагаме. Нашият бизнес е да предлагаме среда, в която някой се гъбарка с някого другиго бил той кмет, политик, мутра или друга виртуална муцуна.

5) Когато се започне с писане на материал на тема уеб би следвало да се поиска експертно мнение, защото в повечето случаи в пресата се пише не за самия уеб, а по-скоро за това какво пише в този уеб, т.е. едно си баба знае, едно си бае. Или за да стане ясно - това, което е писано и има за цел по всяка вероятност да покаже колко са ни благодарни нашите клиенти звучи по следния начин "тъпанарите от еди си коя фирма дариха хартия на Черноморски Фар за следващите 2 години", например. Официално заявяваме, че това е гнусна инсинуация (както би рекъл един наш приятел, който работи за Кмета), в противен случай, бихме желали да получим челно място в кандидат депутатската листа на СДС и Камберов ще ни се моли да минем назад. И PLS друг път Антонио Душепеев като ни каже укоризнено, че Кметът Йоан Костадинов, Кметът Николай Трифонов и лично бъдещият Областен управител Златомира Мострова са ни приятели да знае, че е истина. Обаче и те казват същото за него. Оттук следва и извода, че всъщност членовете на нашия екип спокойно могат да образуват една широкоскроена дясна лявоцентристка коалиция. Поне ще фалшифицираме анкетите и други неща без проблем.

BTW, всъщност никой не се е сетил да ни пита откъде и кой манипулира анкетите, а както се знае, ние знаем всичко. И за да не ни обвинят пак в приятелски отношения с Иван Костов и Ники Кънчев, то отсега казваме тарифата: левче на IP. При поръчка на повече айпи-та - отстъпак 10%

Гласувай народе, вместо с смс - с АйПи.

Кви пари ще направим.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |