В новините
 
09.03.2005 16:49   Новината е видяна 3665 пъти
Нафтекс
На свое заседание СТК на БФС реши да промени началния час на двубоя от ХVIII кръг за първенство на Загорка „А” футболна група между отборите на „Нафтекс” и „Родопа”. Мачът ще започне в 18.00 часа в събота - 12 март и ще се играе на електрическо осветление.
Билетите за двубоя са с цена 2 лв. за всички сектори и ще бъдат пуснати на касите на стадион „Нафтекс” в четвъртък.
Продължава и продажбата на абонаментни карти за пролетния полусезон. Те са с цени 15 лв. за секторите „А” и „В” и 8 лв. за учащи в сектор „Г”. Абонаментните карти дават възможност на притежателите им да наблюдават всички мачове на ПФК „Нафтекс” през пролетта за първенството на „А” РФГ , както и срещите от турнира за Купата на България „Форд” - Мото Пфое. Картите са персонализирани - с изписан сектор, ред и място на притежателите им. За заявки над 25 карти и билети от едно лице, клубът осигурява доставка до адреса на заявителя до деня на първия мач след заплащане на стойността на картите и билетите. Заявки за карти и билети могат все още да се правят на телефон: (56) 834452 – г-жа Яна Тодорова.
Днес отборът на „Нафтекс” ще тренира на клубната база в Каблешково от 15.00 часа. За следобедното занимание старши треньорът Огнян Ралев е предвидил учебна игра, в която той иска да прецени възможностите и състоянието на футболистите, които по-рядко са участвали в официалните срещи на отбора. Проверката ще бъде и тест за футболистите, които доскоро лекуваха контузии, но вече тренират с останалите си съотборници на пълни обороти.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |