В новините
 
12.03.2005 03:51   Новината е видяна 3689 пъти
Туризъм в България
Българо- казахстански туристически форум ще рекламира в страните от Средна Азия възможностите за туризъм у нас. Това е една от основните задачи на учредената днес организация, каза Теодор Дечев, заместник-председател на Съюза за стопанска инициатива, един от инициаторите на проявата, цитиран от БТА.

От българска страна в учредяването участваха туроператори, а от казахстанска - посолството, в лицето на посланик Тимур Уразаев. Сред българските фирми-учредители са "Уелкъм България", "Екотур", "Бългериан Вип Тур", Българската асоциация за селски и екологичен туризъм, Съвета по туризъм във Велинград.

Бяха обсъдени възможностите за организиране на чартърни полети от България до съответните точки в Казахстан, Киргизия, Узбекистан и цяла Средна Азия, каза Дечев. Според него посланикът на Казахстан е изразил готовност посолството да
съдейства по този въпрос.

Българо-казахстанският туристически форум ще организира участие на български фирми на международния туристически форум през април в Казахстан. Там български туроператори ще имат възможност да сключват договори с фирми от страните в Средна Азия, които по думите на Дечев проявяват голям интерес към българските курорти.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |