В новините
 
24.08.2004 07:06   Новината е видяна 6036 пъти
Инцидент с яхта
На 22 август 2004г. около 19.40 ч. в РПУ Несебър е получено съобщение за бедстващ плавателен съд на миля и половина източно от с. Свети Влас. Установено е, че това е катамаран / ветроходна яхта/, взета от трима мъже от София под наем от Страхил Гановски.
В резултат на силния вятър и лошите метереологични условия яхтата се преобръща и тримата мъже – 23 год. Любомир Д., 32 год. Марио Х. и 28 год. Никола И., се оказват извън борда под палубата на преобърналия се плавателен съд.
Своевременно към мястото на инцидента се отправя граничен катер 513 с командир к-н Димо Димов от РГС Бургас, който около 23.15 ч. спасява Любомир Д. и Марио Х. Третият мъж – Никола И. е спасен от джет, тъй като същия се е опитал да преодолее разстоянието до брега с плуване.
Катамаранът е влачен на буксир от спасителен кораб “Тангра” от Морския спасителен център.
Тримата мъже са откарани премръзнали в несебърската болница, където им е оказана медицинска помощ и по-късно са освободени за домашно лечение.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |