В новините
 
10.01.2007 06:46   Новината е видяна 4108 пъти
Пускат за пръв път читатели в хранилището на библиотеката

Екскурзия из всички свои филиали организира най-голямата бургаска библиотека "П. К. Яворов", която отваря врати за безплатен вход на граждани на 11 януари. Така културната институция се включва в широкомащабната инициатива на ресорното министерство, посветена на присъединяването ни към ЕС. 
За първи път читателите ще бъдат допуснати до книгохранилищата и вътрешните отдели на библиотеката с идеята да надникнат в "кухнята" и да се запознаят отчасти с естеството на работа. На този ден посетителите няма да плащат такса. Свободен ще е достъпът до осемте читални - за периодика, "Изкуство", "Музика", "Петя Дубарова", "Владимир Василев", читалнята за точни науки,  тази в детски отдел и в отдела по стандартизация и нормативни документи.
От библиотеката напомнят, че потребителите на сайта на библиотеката могат да прочетат разностранна информация за Евросъюза, как да си намерят работа в чужбина или къде най-приятно да прекарат вечерта. Ако все пак открият някои липси в нужните им сведения, могат да зададат въпросите си на адрес info@burglib.org.
За своятa близо 120-годишна история библиотека "П. К. Яворов" е събрала ценен фонд от над 650 000 библиотечни единици.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |