В новините
 
19.06.2006 08:44   Новината е видяна 3550 пъти
24 годишен шофьор плаши с пистолет по пътя
В събота, в РПУ Созопол e получено съобщение от 50 годишен бургазлия - водач на микробус «Форд транзит», за това че по време на движение в отсечката в.с. «Дюни» - къмпинг «Веселие», при изпреварване на л.а. «Роувър 216», със софийска регистрация, е бил заплашен с пистолет от водача на автомобила.
След организирани заградителни мероприятия автомобила е спрян преди пътен възел за кв. «Крайморие» от автопатрул на Четвърто РПУ Бургас, СПОММ и ББ и звено «Сигма» при сектор «КАТ – Пътна полиция».
Установено е, че автомобила е управляван от 24 годишния В.К. от Несебър и с него са се превозвали трима младежи и една девойка.
Водачът В.К. след възникнала усложнена пътна ситуация по време на разминаването с микробуса «Форд транзит» е размахал законно притежаван от него пистолет.
При извършената проверка на л.а. «Роувър», в багажника е открит газов пистолет с 8 газови патрони към него, за които водача на автомобила не е могъл да представи документи.
Двата пистолета са предадени доброволно на полицейските служители - работата по случая продължава от служители на РПУ Созопол.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |