В новините
 
14.07.2007 08:45   Новината е видяна 4143 пъти
Полицията проверява блогъри и ги привиква за справка в Столичната дирекция на вътрешните работи. Проверките са във връзка с информаця, която те са публикували в личните си интернет страници за протестите в подкрепа на Странджа.

Полицията проверява блогъри и ги привиква за справка в Столичната дирекция на вътрешните работи. Проверките са във връзка с информаця, която те са публикували в личните си интернет страници за протестите в подкрепа на Странджа. Според един от привиканите, Мишел Бозгунов, полицаите са му обяснили, че е незаконно да публикува информация, която призовава към нарушаване на обществения ред. Той е бил предупреден да спре да го прави с протокол. "Аз само цитирах сайта http://savestrandja.ludost.net", обяснява Мишел. "Не съм искал да призовавам към незаконни действия и не съм организатор на протестите, а ги отразявах и ги коментирах", допълва той. "Не съм призовавал към безредици, незаконни прояви, насилие или анархия! Прочетете внимателно всичко, което съм изписал за "Странджа" последните дни, и намерете дори и един ред, който да намеква за такива призиви", възмущава се блогърът. "Сега искам да замина оттук, може би завинаги. И вече не ми се пише за "Странджа", макар да подкрепям каузата в сърцето си. Не защото се боя от закона, не защото съм престъпник, а защото ме е срам", обяснява Мишел. По думите му той е видял в участъка разпечатки от сайтовете на други от най-активните блогъри, които също се проверяват и наблюдават по същия повод.



Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |