В новините
 
28.03.2024 13:05
ПР Публикации
 
 
10.07.2009
Ескалаторите на Бургас Плаза Мол се превръщат в подвижна сцена за конкурса “Кралица на красотата Бургас Плаза”
На 12 юли (неделя) от 17.00 часа в Бургас Плаза Мол ще се проведе регионалният конкурс “Кралица на красотата Бургас Плаза.” Конкурсът се организира от модна агенция Интерсаунд, съвместно с Бургас Плаза Мол и е част от националния конкурс “Кралица на красотата България 2010.” Организаторите са подготвили много изненади за посетителите и гостите на Бургас Плаза Мол. Осемнайсетте участнички в конкурса ще дефилират по ескалаторите на мола и ще представят последните колекции бански костюми на Skinny и Sugar Free. В паузите между туровете публиката ще има възможност да види уникални представления на децата от балетно студио “Ера”, както и модни ревюта на марките Sergio Tacchini и Lotto, предлагани в магазините Sport Depot.
01.07.2009
Радваме се, че еколог е водач на бургаската листа, омръзна ни от „старите муцуни” в парламента, казаха жителите на Поморие
НДСВ направи най-правилния избор за Бургас и региона, като избра еколог за водач на бургаската листа, защото Бургас има най-голяма нужда от екологично лоби в парламента, коментираха поморийци. Те поискаха от Трифон Грудев като утвърден юрист и еколог с международен авторитет да лобира за промени в Закона за допитване до народа, за да могат и местните референдуми да имат тежест по въпроси от национално и международно значение, когато те касаят съответните територии, както петролопровода Бургас-Александруполис. Грудев пое този ангажимен, като поздрави поморийци за успешния референдум. „Референдумът в Поморие за петролопровода ще остане в историята като първия успешен референдум у нас. Благодаря ви, че ме накарахте да се гордея пред цяла Европа с този референдум”- каза Трифон Грудев, който е съпредседател на Зелена партия-Българските зелени и международно известен адвокат по човешките права.
01.07.2009
Нов център за планиране на финансовото бъдеще отваря врати в Бургас
От началото на месец юли в Бургас ще започне да функционира нов център за планиране на финансовото бъдеще. На адрес: ул. "Хан Аспарух" № 1 в Бургас, клиентите на ING ще имат възможност да получат интегрирано обслужване в сферата на животозастраховането и пенсионното осигуряване. Събирането на офисите на ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване на общ адрес има за цел да улесни жителите на града, като предостави по-голям набор от решения за планиране на личните финанси. Всеки, който желае може да получи безплатна консултация от служител на ING и с негова помощ да избере застрахователно/ осигурително решение, което да отговоря на индивидуалните му нужди и желания. В допълнение, желаещите могат да получат информация за размера на данъчните облекчения при доброволното пенсионно осигуряване и застраховките „Живот”. Телефонът на ING Пенсионно осигуряване в Бургас е 056/ 859 614, а на ING Животозастраховане - 056/ 859 610. Клиенти на компанията могат да използват и безплатния от цялата страна телефон 0800 11 464.
27.06.2009
Неочаквано добър концерт с найп-великите в световния БИЙТБОКС
Снощи, на открита сцена пред НДК, се състоя грандиозният финал на третото издание на българския бийтбокс шампионат THE OFFICIAL NESCAFE® 3in1 BEATBOX BATTLE®. Над 4000 души изпълниха пространството пред НДК, за да видят на живо феноменалните изпълнения стил, 3в1, на 3-те най-големи имена на световната бийтбокс сцена. Трите супер звезди Разел /САЩ/, Фейт Ес Еф Екс /Великобритания/ и Еклипс /Франция/ пристиганаха в България, благодарение на NESCAFE® 3in1, за да подарят на българските си фенове неочаквано добро шоу,. И не ги оставиха разочаровани. С бийтбокс изпълнения на емблематичните парчета „Thriller”, „Billy Jean” и ”Give it Up” Фейт Ес Еф Екс и Разел отдадоха почит на Майкъл Джескън. «Това е за Краля на Попа. Изключете светлините на сцената. Вдигнете ръце и включете мобилните си телефони или запалки. Качете това в youtube. Искам светът да види как България почита паметта на Макъл Джексън. Майкъл Джексън, почивай в мир. » каза Разел, преди да изпълни по неповторим начин легендарните парчета на Поп иконата. Поради внезапната загуба на Майкъл Джексън, Разел не използва и предварително поръчаните дузини червени рози за шоуто.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |