В новините
 
28.03.2024 22:36
Търсене
 
 
08.09.2016
Каре, пепи или това, което ще е на мода през 2017
Дали следите тенденциите в мъжкото бельо, които всяка година в началото на лятото се представят, и важат за следващата година.
Мъжко бельо на право или веревно каре е новата мода в боксерите за 2017 година. Това бе обявено и това се видя на световните изложения, които вече отминаха и показаха трайни тенденции към екстравагантност. Много експерти се запитаха защо пък екстравагантност, когато карето е една суперстрандартна фигура.
17.02.2011
ОТКРИТО ПИСМО ДО БОЙКО БОРИСОВ
by Недялко Йорданов on Wednesday, February 16, 2011 at 12:16am Уважаеми господин Борисов, Тъй като само преди две години бяхме приятели, посещавахте мои концерти, слушахте в колата си дисковете с моите песни, дори играхме веднъж, в една студена бургаска зима, тенис на вързано в 12 часа в полунощ, и най-вече - съгласихте се с моето отворено писмо до Вас за вредността на проекта Бургас-Александруполос - не мога да си позволя да ви мразя или осъждам. Но и не мога да си изкривя душата и да Ви се подмазвам или да премълча, това, което се натрупа у мене именно през последните две години. Ще се опитам да бъда обективен и принципен, доколкото е възможно това, при създалите се кошмарни обстоятелства около взрива пред и в редакцията на вестник “Ретро”, в който работя. Казвам вестник “Ретро”, защото в тази сграда, чийто наемател е моят син Недялко Недялков, се помещава редакцията на този вестник, освен издателство “Милениум” и вестник “Галерия”. На 10 февруари беше извършен убийствен взрив, който помля половината първи етаж на сградата. Всред отломките от мебели, врати, прозорци и разрушено стълбище, аз потърсих момчето си, а то вече беше викано в полицията да дава показания и това продължава четвърти ден подред.
14.02.2011
За пълна забрана на тютюнопушенето на обществените места настояват от „Без дим”
Започване на законова процедура по възстановяване на пълната забрана за тютюнопушене на всички обществени места поискаха вчера на пресконференция от Гражданска инициатива “България без дим” и Коалиция “За живот без тютюнев дим”, в която членуват над 35 неправителствени организации. Те ще работят активно за влизането в сила на тоталната забрана за тютюнопушене през 2012 г. “До тогава обаче, държавата трябва да прилага стриктно наредбата, регламентираща къде и при какви условия може да се пуши”, каза Мариана Тодорова от гражданската инициатива. Тя призова Министерство на здравеопазването да насърчи гражданското участие в контрола спрямо спазването на наредбата в обществените сгради и заведенията, както и да изгради единен телефонен номер и сайт за подаване на сигнали онлайн.
10.02.2011
Желю Желев за Турция и Русия в ЕС
Желю Желев: Предразсъдъци са възраженията в ЕС срещу Турция и Русия. Лекция на същата тема беше изнесена през бургаските ротарианци, Президентът Желев беше гост на клуба и по време на проблемите с Македония. Гостуването му се дължи на уважението към организация, която бе възстановена в България с неговия подпис и на близките му приятелски отношения с паст президента на Ротари Клуб Бургас - Георге Попеску. Предразсъдъците за приемането на Русия и Турция в ЕС идват от Германия и Франция, които не искат някой друг да има повече места в Европейския парламент. Но в ЕП не се гласува по национален признак и опасенията на тези страни са безпочвени, това коментира президентът Желю Желев в публична лекция на тема "Накъде отива нашият свят през ХХI век - еднополюсен или многополюсен модел". Голямото бъдеще на Европейския съюз е в разширяването, а Турция е неизменна част от него, смята Желев. той се аргументира с младото население, работещата икономика и военната мощ на Турция, които са предимства за съюза.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |