В новините
 
28.03.2024 14:45
Търсене
 
 
05.12.2009
Остават само дребни детайли, преди Даксон да стане „акула”
Само дребни детайли са останали за изглаждане, преди договорът на Даксон с „Черноморец-Бургас” да бъде обявен като факт. Това съобщи мениджърът Красимир Балъков, който заяви интерес за привличането на бразилеца от „Локомотив” /Пд/ още миналата пролет. „Трансферната сума си остава в кухнята. Едно обаче е сигурно – ние като подпишем договори, ги спазваме”, отсече Бала. Той призна и за интерес към защитника Иво Иванов, за когото се водят разговори с ръководството на „Берое”, но все още няма нищо сигурно. Мениджърът не съобщи други желани имена, но уточни, че в списъка за селекция не попадат играчи на „Левски”, ЦСКА и „Литекс”. Евентуалните нови попълнения са както от родния пазар, така и чужденци. Французинът Джон Глеле, който беше две седмици на проби, си е заминал за родината, но вариантът да бъде привлечен все още не е отпаднал.
14.10.2009
УЕФА избра Балъков за патрон на купата на Шампионската лига
Красимир Балъков получи поредно признание с избирането му за патрон на купата на Шампионската лига по време на престоя й в България. Мениджърът на „Черноморец-Бургас” заслужи честта с директното одобрение на УЕФА. Партньор на Бала от чужбина в мисията ще бъде легендарният вратар на Дания от близкото минало Петер Шмайхел. Най-ценният трофей на европейския клубен футбол, който тежи 7,2 кг, ще влезе днес по обяд в страната ни през русенския Дунав мост и ще се придвижи до София в прозрачен трезор върху огромен американски камион. В 19 ч купата ще бъде внесена със строга охрана в студиото на „Специално” по РИНГ.БГ. В студиото, посветено на последните световни квалификации в зона Европа, специален гост ще бъде Балъков. Той ще анализира развитието на борбата в отделните групи, а от 21 ч ще коментира мачът Италия-Кипър, който ще се излъчва пряко по РИНГ.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |