В новините
 
29.03.2024 13:34
Търсене
 
 
25.10.2010
Днес е последният концерт в България на рок легендите SCORPIONS
рок величията Scorpions ще разтърсят столичната зала Фестивална по покана на АРТ БГ. Шоуто на Scorpions у нас е включено в голямото им световно турне Get Your Sting and Blackout World Tour 2010/2011, с което немските рок легенди се сбогуват със своите фенове и ще преустановят своята концертна дейност. Грандиозната обиколка на Scorpions, продължаваща цели две години, ще премине през Германия, Швейцария, Франция, САЩ, Канада, Бразилия , Мексико и много други дестинации, към които предстои да бъдат добавяни и нови дати. Прощалният концерт на легендарните музиканти от „Scorpions” ще започне от 19 часа на стадион „Академик-Плиска“, съобщиха организаторите на концерта. Музикантите ще свирят за четвърти и последен път в България, защото сегашното им турне е прощално и след него групата прекратява участията си. Вчера се състоя и пресконференция на музикантите от „Scorpions”. Последният концерт на Scorpions, трябваше да се състои на 9 октомври, но бе отложен за днес заради влошеното здравословно състояние на вокалиста и фронтмен на групата Клаус Майне.
30.08.2010
Българка е сред основните организатори на Яхтеното шоу в Монако
Варненката Ана Иванова, която през 2008-ма беше провъзгласена за „Мисис България Вселена”, а през 2009-та грабна титалата „Мисис Вселена Европейски Съюз”, живее от 5 години на Лазурния бряг и е дясната ръка на кмета на Босолей /предградие на Монако/ - Жерар Спинели. Красивата българка е не само изключителен пример за успял сънародник в чужбина, но и впечатлява с рядка скромност. 32-годишната Ана е политолог по образование и майка на близначките Валерия и Доротея /на 6 г/. Като собственик на модна агенция Butterfly и асоциация Fashion Butterfly, Иванова е ексклузивен притежател на лицензиите за всички конкурси за красота във Франция – „Mini Princess&Prince”, „Miss Mama Noel”, “Miss Monte Carlo”. Освен това изящната дама е основен инициатор на всички модни дефилета в Монте Карло, а тази година нейната агенция спечели конкурса да организира коктейлните партита през трите вечери на най-голямото събитие на годината на Лазурния бряг – „Яхт Шоу Монако”.
12.08.2010
Парад на ветрилата, грандиозен спектакъл- собствен продукт, тематични партита и важни екопослания – естетически акценти в празника на града
От повече от 120 години Несебър чества своя празник на 15 август, когато българската православна църква отбелязва деня на голяма Богородица. В последните няколко години големият ден за града на ЮНЕСКО се чества по-различно и има нов формат, като предстоящият празник ще премине под мотото „Аз обичам зелен Несебър”. Това е една инициатива на община Несебър, чиято идея е да се акцентира върху екологията, която е приоритетна политика за 2010 за всички общински структури. Фокусът на внимание ще бъде към чистата природа, чистото море и плажове. Целта на инициативата е отговорно отношение към природата да стане начин на мислене, действие и начин на живот. Защото какво представлява туризма без чисто море и чисти плажове?!
03.08.2010
Дръм енд бейс диджей номер 1 за първи път в България
За трета поредна година Spirit of Burgas се довери на HMSU букинг преценката при изготвянето и организирането на нощната програма за първата вечер от фестивала. През последните две години дръм енд бейс нощта се превърна в едно перфектно продължение на вечерната селекция от гости, като и тази артистите отново са съобразени по начин, който да допълни главната сцена в петъчната вечер. След като във времевия пояс от 19:00ч. до 01:00ч. ще имаме уникалната възможност да чуем имена като Apolo 440 и The Prodigy, веднага след това на сцената ще излезе безспорно най-популярният дръм енд бейс диджей Andy C с неговия персонален MC – GQ. В това няма нищо странно предвид факта, че за последните няколко години The Prodigy показаха безусловната си подкрепа към дръм енд бейс музиката, издавайки ремикси на Pendulum, Noisia, Subfocus и Chase and Status. Именно последните две имена имат ексклузивни договори за продукцията си с лейбъла RAM Records, собственик на който е Andy C. Този факт само затвърждава добрите отношения между артистите и предразполага фаталният петък 13ти да се превърне в едно невиждано и нечувано пътешествие из историята на електронната музика и синкопираните бийтове.
18.03.2010
Танц през МАРТ
През Март ДЮН/Танц БГ ще представи пред бургаската аудитория 3 танцови продукции, предназначени за различни аудитории и възраст. Като начало на танцовия Март, На 21 Март, от 18.00 ч., в зала 1 на Младежки Културен Център, Компания ДЮН представя най-новият си спектакъл, озаглавен ИГРА НА ЕНЕРГИЯ Спектакълът интерпретира идеята за пътя на Енергията през тялото, съзнанието и чувствата. Зрителите са разположени в кръг, а танцьорите пренасят, хвърлят и обиграват в пространството един портокал, символизиращ Енергия, Мисъл и Чувство. Хореографията на постановката е дело на Петя Стойкова със съдействието и интерпретацията на танцьорите. Музиката е на великият Йохан Себастиян Бах, в изпълнение на бургаският виолончелист Лъчезар Каприев. Компания „ДЮН” ще представи ИГРА НА ЕНЕРГИЯ през Април и пред софийска аудитория, в рамките на фестивала за съвременен танц „Антистатик”. На 25 Март, от 19.30 ч., в залата на НХК, ДЮН/Танц БГ ви кани на Концерт-Спектакъл „4 години Танцово студио „ДЮН” и раздаване на ежегодните награди „ДЮНЕР”. Спектакълът ще представи в сценичен вид танцовите часове на Студио ДЮН - Салса, Регетон, Народни танци, Танцова Аеробика, Йога, Капоейра, Съвременен танц и Ориенталски танци. Специален гост на събитието ще бъде Балет „РУЖ”. Ежегодните награди „ДЮНЕР” се присъждат от основателите на Студио „ДЮН” на най-изявените си и преданни посетители. Наградата е символична и представлява специално изработена статуетка с инициалите на Студиото. Номинациите са в индивидуално подбрани категории и са озаглавени с чувство за хумор. Най-интересните от тях са: Най-добра хоротропка и Куйрук хоротропец, Мис гиричка, Дързост и сексапил, Универсален боец и др.
19.11.2009
LORD OF THE DANCE НА МАЙКЪЛ ФЛЕТЛИ С ГОЛЯМО ТУРНЕ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2010
Продуцентска компания
АРТ БГ , отново покани Lord of the Dance След шеметния успех и два напълно разпродадени концерта през пролетта на 2008 г. в зала 1 на НДК отново ще имаме удоволствието да видим най-известното танцово шоу в света Lord of the Dance през юни 2010 г. този път в цели четири български града, стана ясно на специална пресконференция в столичния ирландски пъб J.J. Murphy's. Четирите концерта у нас на Lord of the Dance през 2010 г. се организират от продуцентска компания АРТ БГ с любезното съдействие на посолството на република Ирландия у нас. За да обявят благата вест за всички любители на ирландската култура и танци у нас пристигнаха лично мениджърът на Lord of the Dance Питър Мърси и солистите Джеймс Кийгън, изпълняващ ролята на Господаря на танца и Кийра Скот в ролята на добрата героиня.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |