В новините
 
13.08.2006 11:09   Новината е видяна 4267 пъти
Министри отиват на море, ще работят и на плажа
Вицепремиери и министри масово излизат в лятна платена отпуска, въпреки че преди няколко месеца решиха да работят без почивка заради изоставането на страната ни по пътя за Европейския съюз. Кабинетът прецени, че е по-добре да работи интензивно през лятото, за да успее да навакса поетите и неизпълнени ангажименти към Евросъюза.
Вчера преди парламентарния контрол зам.-председателят на парламента Юнал Лютфи прочете от трибуната на Народното събрание, че вицепремиерът и министър на образованието и науката Даниел Вълчев е в отпуска и затова не може да отговаря на депутатски питания. Министърът на държавната политика при бедствия и аварии Емел Етем също почива. Не работят и министърът на земеделието и горите Нихат Кабил, както и министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев. Като мотив за ползване на платена отпуска членовете на кабинета посочват правото им според Кодекса на труда да имат почивка.
Парламентът също гласува да работи без почивка през лятото. Въпреки това народните избраници си направиха списъци за ползване на лятна отпуска.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |