В новините
 
15.08.2006 21:27   Новината е видяна 3723 пъти
БФС изхвърли "Черноморец Бургас" - София от "А" група
Комитетът за организиране на състезанията към Българския футболен съюз реши на днешното си заседание да изхвърли "Черноморец Бургас" - София с президент Ивайло Дражев от "А" група. Причина за това е провалената среща с Вихрен от втория кръг на родния ни шампионат. Решнието трябва да бъде потвърдено от Изпълкома на БФС в четвъртък, за да влезе в сила.

Решение на Комитета по организиране на състезанията в БФС:

Във връзка с доклади на съдията и делегата на срещата за първенство на "А" ФГ от ІІ-ри кръг между отборите на ПСФК "Черноморец Бургас"- София и ПФК "Вихрен" - гр. Сандански и предоставени писма :
а/ Изх. № 70 от 15.08.2006 год. на фирма "Стамп-Гард" АД, подписано от изпълнителния директор Христо Стойнов.
б/ Рег. № 28273 от 15.08.2006 год., подписано от директора на СДП комисар Р. Стоянов.
в/ Рег. № УВ- 8849 от 15.08.2006 год., подписано от директора на НСП гл. комисар В. Петров.

Комитетът за организиране на състезания в БФС категорично установи, че срещата ПСФК "Черноморец Бургас"- София и ПФК "Вихрен" - гр. Сандански не е проведена, поради неосигурена охрана от отбора домакин и не са спазени нормативните изисквания на основание членове : Чл. 26, т. 7, буква "в"; Чл. 27, т. 10; Чл. 28, т. 8 и 10 и Чл. 33, т. 2 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2006/2007 година.

При това за въпросната среща в заповед № 119 от 03.08.2006 год. на гл. лекар на Медицинския център за рехабилитация и спортна медицина "Диана спорт" ЕООД, назначеното мед. лице д-р В.Попов е направил забележка: " С изключение на картотеката на Иван Руменов Георгиев от "Черноморец Бургас" - Сф на останалите състезатели картотеките не са подпечатани с печат на здравно заведение", въз основа на което се констатира, че медицинската регистрация на футболните паспорти не отговаря на изискванията на чл. 25, т. 2, буква "а", което кореспондира с чл. 26 , т. 7, буква "б" от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2006/2007 година.

Непровеждането на срещата за първенство на "А" група между отборите на ПСФК "Черноморец Бургас"- София и ПФК "Вихрен" - гр. Сандански е по вина на отбора домакин ПСФК"Черноморец Бургас"- София, като причините за това са неуважителни.

Предвид гореизложеното и на основание чл. 24, т. 1, буква "б" от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2006/2007 година отборът на ПСФК "Черноморец Бургас"- София се изважда от състава на "А" ФГ.

Предлага на Изпълнителния комитет на БФС да потвърди решението на Комитета за организиране на състезания в БФС.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |