В новините
 
18.10.2006 08:56   Новината е видяна 3498 пъти
Сдружение поиска оставката на общински служители
Сдружение Бургаски граждански контрол, което направи двата мащабни протеста срещу лошата инфраструктура в Бургас и бездействието на кмета Йоан Костадинов, поиска в отворено писмо днес оставката на общински служители.
"Кметът Костадинов пропиля за пореден път с лека ръка парите на бургазлии. Само преди няколко месеца за ремонт на улици във “Възраждане” например бяха изсипани милиони левове, а общината отчете бляскави успехи. В момента същите тези улици приличат на разорана нива заради изкопните дейности на “Овъргаз”, се казва в становището на сдружението. Според председателят на БКГ Недялко Кирезиев, огромни канавки и разрушени изцяло улици тормозят бургазлии, а парите от данъците им са били безсмислено пропилени.
От Бургаски граждански контрол определят парадоксалната ситуация с липсата на стратегия за инфраструктурата на Бургас и безхаберна работа на общинските чиновници. Представителите на сдружението смятат, че общината не е взела под внимание графика, предоставен й от “Овъргаз” и е предпочела да пропилее милиони левове, вместо да ги инвестира в подобряване на инфраструктурата. По този начин за едни и същи улици ще се плати двойна цена- лукс, който не може да си позволи дори и най- богатата държава, казаха от БГК. Сдружението настоява настоява кметът Костадинов да посочи и освободи от длъжност виновните лица, заради несправяне с работата и нанесени финансови щети на жителите на община Бургас. "Противното би означавало съучастие в длъжностно престъпление", допълниха от сдружението.







Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |