В новините
 
18.10.2006 12:45   Новината е видяна 3175 пъти
Службите за издаване на лични карти в Бургас с удължено работно време
Звената “Български документи за самоличност” в ОДП –Бургас и РПУ в областта ще работят с увеличено натоварване до 20 октомври. От 08.00 до 18.00 часа служителите ще издават удостоверителни документи за самоличност, с които гражданите, непритежаващи валидни , ще могат да упражнят правото си на глас на изборите за президент и вицепрезидент.
От ОДП в Бургас съобщават, че е създадена необходимата организация за ускорено издаване на личните карти на граждани, чиито документи са изгубени, унищожени, с изтекла валидност или заявления за издаване на личната им карта са в процес на обработка.
При загуба на лична карта или граждански / зелен/ паспорт от стария образец - за хората над 70 години и при невъзможност да бъде издадена нова лична карта до края на работния ден на 20 октомври, гражданите ще могат да удостоверят самоличността си пред изборната комисия с удостоверение, издавано безплатно от ОДП или РПУ, независимо от постоянен адрес, уточниха от ОДП.
Удостоверенията за гласуване на друго място, както и тези за избор на постоянен и настоящ адрес се издават от общинската администрация.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |