В новините
 
27.11.2006 15:55   Новината е видяна 3460 пъти
Уикендът - интензивни работни дни за извършителите на престъпления
Няколко престъпления са извършени по време на почивните дни в района на Бургас, съобщи дирекция “Пресцентър и връзки с обществеността” към Областна дирекция на полицията.
В нощта срещу неделя в Средец на ул. “Хаджи Димитър” неизвестно лице е извършило кражба на 15 м. гумиран, трижилен, меден проводник. По случая е образувано досъдебно производство. По същото време в град Бургас неизвестно лице, чрез счупване на предно ляво стъкло, проникнало в товарен автомобил “Мерцедес” паркиран на ул. “Каваци” в кв. Горно Езерово и извършило кражба на CD-плейър "JVC".
В неделя посред бял ден в Бургас неизвестно лице е извършило противозаконно отнемане на лек автомобил “Мерцедес”, кремав на цвят. Возилото е било паркирано на ул. “Д-р Нидер”. Половин час по-късно, за времето от 17,00 до 17,15 ч. пак в Бургас е извършена кражба на мотоциклет “Хонда CBR 900 RR”, червен на цвят. Той е бил паркиран на платен паркинг на ул. “Яким Якимов”. По случаите работят Първо и Второ РПУ – Бургас.
Няколко часа преди започване на първия работен ден за седмицата в Пето РПУ е получено съобщение , че е разбито кафе "Перла" в комплекс “Лазур”. При извършения оглед е установено, че неизвестно лице, след взломяване на вратата в областта на заключващия механизъм, проникнало в кафето и по данни на собственика извършило кражба на телевизор LCD-TV марка "LG",на стойност около 1000 лв. По случая работи Пето РПУ – Бургас.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |