В новините
 
29.11.2006 11:28   Новината е видяна 3303 пъти
Община Камено дарява сграда на полицията за РПУ
Община Камено ще дари безвъзмездно двуетажна сграда на Министерството на вътрешните работи за откриването на РПУ. Предложението е на кмета Димитър Которов. То ще бъде гласувано от общинските съветници на сесия на местния парламент 30 ноември.
Специално за повода, на заседанието ще присъства зам. директорът на областната дирекция “Полиция” – Бургас главен комисар Георги Желев. Веднага след гласуването на точката, кметът Которов и комисар Желев ще дадат брифинг за журналистите.
Сградата, която ще бъде дарена е с разгърната площ от 1000 кв. м. Събитието е от изключителна важност за Камено, тъй като досега функционираше само полицейски участък, който отговаряше за града и 12- те села, смята Димитър Которов.
Няколко поредни години градоначалникът алармираше институциите за необходимостта от откриването на РПУ в Камено.
“Със старта на процедурата ще се осигури по- голяма сигурност за жителите и ще се подобри обслужването им, тъй като ще бъде открит и административен отдел”, заяви кметът Димитър Которов. 
От откриването на ново РПУ най- облаготелствани ще бъдат жителите на по- отдалечените от Бургас села в общината. В момента за тяхната сигурност се грижат служителите на ІІІ РПУ Бургас. 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |