В новините
 
18.12.2006 20:57   Новината е видяна 3716 пъти
ЦСКА пристига в Бургас с кадрови проблеми
Баскетболистките на ЦСКА пътуват днес за Бургас, където утре играят срещу Нехтохимик в дербито на шампионата, съобщиха за Агенция Фокус от пресслужбата на клуба. Треньорът Георги Божков има кадрови проблеми, защото плеймейкърът Бранкица Хаджович е със сериозни болки в адукторите, а Елена Йоловска е с травма на рамото. Йоловска пропусна последните мачове на тима си заради тази контузия. Днес обаче тя се качи на автобуса за Бургас. Все още под въпрос за двубоя са Тифани Джонсън и Латаша Байерс, които досега не са играли в нашето първенство.
“Очаквам изключително труден двубой, защото момичетата са много уморени. Имахме тежки мачове в Птолемаида и Нови Сад, а и постояно сме на път. Надявам се опитът от евромачовете да ни помогне и да спечелим и дербито”, коментира треньорът Георги Божков.
ЦСКА и Шибеник Джоли постигнаха споразумение да отложат мача си от Адриатическата лига от 3 януари за по-късна дата. Двубоят трябваше да се играе в Хърватия. И двата тима продължават в турнира за Купата на ФИБА Европа и Коледните и Новогодишните празници са единственият им шанс да починат.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |