В новините
 
22.12.2006 00:30   Новината е видяна 4548 пъти
Цветан Цветанов: “В Бургас предстои генералната промяна”

- Г-н Цветанов, с какво стартира партия ГЕРБ от 1 януари 2007- ма?

 - Първото и едно от най- важните неща е освен да финализираме процеса по регистрация на партията, е да започнем веднага работа по предстоящите първи за нас избори. Те ще бъдат и първият ни тест- изборите за евродепутати. Имаме доста солидна програма, която сме направили след поредица от кръгли маси по актуални теми за обществото. Ще се съобразим със спецификата на съответните населени места в страната. И естествено ще стартираме серия от подобни инициативи. Защото нашето желание е да си партнираме и с гражданското общество. Искаме да бъдем част от него и то да е част от нас. Само по този начин, когато има комуникация, когато не забравяш хората, можеш да направиш нещо и те да разчитат на теб.

- Каква предизборна кампания ще водите?

- Предимно позитивна и градивна, в интерес на обществото и за генерална промяна, както на страната, така и на този прекрасен град Бургас. А за да бъде извършена тази промяна в стила на управление, ние трябва да притежаваме реалните лостове и механизми за това. 

- Каква е оценката ви за работата на една от най- големите регионални организации на ГЕРБ, тази в Бургас?

- Много висока. Тук са изградени абсолютно всички общински организации в региона. Това, което констатираме като резултати и поредицата от проведени тук инициативи ми дава основание да съм уверен, че следващият кмет на Бургас ще бъде от ГЕРБ.

- В Бургас бяха направени серия от благотворителни акции. Това ли ще е един от акцентите в работата на партия ГЕРБ?

- По принцип искаме да бъдем по- различни от всички партии досега, които забравяха избирателите си. И се сещаха за тях само когато има предизборни кампании. Това няма да бъде стил на ГЕРБ. И затова съм много удовлетворен от тези благотворителни кампании, от големия концерт на младите бургаски таланти, от инициативата за помагане на семейството на Елица и нейния син Митко, на които ГЕРБ осигури дом. Използвам момента да поздравя и бургазлийката Нели, победителка в Сървайвър. Поздравявам я за хъса да победи и спечели тези пари. Аз съм убеден, че тя ще ги инвестира точно в Бургас.

- Кога ще започнат разкритията на корупционни схеми в Бургас?

- Това ще стане, когато новият кмет седне на стола си в бургаското кметство. Дотогава – всички разбират че няма как да притежаваме реалните лостове и механизми да го реализираме с пълна сила. Защото ако ние, с Бойко Борисов не бяхме в столичното кметство, проверките там нямаше да започнат и поредицата от корупционни механизми нямаше как да бъдат разкрити.

- Кой ще бъде кандидата за кмет на Бургас?

- Не очаквайте от мен в момента да обявя име. Това няма да е мое еднолично решение. Преди да вземем решение, ще анализираме профилите на всички кандидати за съответния регион, техния потенциал. Колегите, които трябва да вземат решение са в изпълнителната комисия. Според устава, номинациите за кметове и общински съветници ще се одобряват и утвърждават от нея. В Бургас ние ще имаме сериозен успех. Хората ни работят добре.

- Какво ще пожелаете на бургазлии в навечерието на Коледа?

- Пожелавам на всички бургазлии и всички български граждани най- вече здраве и късмет. Защото без здравето и без късмета нищо не би могло да се постигне. Нека оставим омразата на заден план, да бъдем много по- консенсусни и много по- прагматични, защото всичко това е за нашата страна и по този начин искам да възтържествува доброто. Доброто над всичко! И да победи най- добрият на следващите избори, които идват. Аз съм убеден, че това ще бъде ГЕРБ.   

 

Автор на снимката: Митко Димитров

 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |