В новините
 
08.01.2007 17:06   Новината е видяна 1642 пъти
Куп шоу звезди на ЧРД на строителен бос

Куп светски личности и бизнесмени уважиха купона за рождения ден на строителния бос и председател на неправителствената асоциация за насърчаване на чуждестранните инвестиции Чавдар Александров навръх Ивановден.  Несебърският предприемач закова заветните 32 години и си пожела и през следващия век да бъде заобграден от толкова много приятели.

Специално за звездното парти пристигна светският лъв Евгени Минчев придружаван от бизнесдамата Ружа Стойкова. Във вихъра на купона беше и една от най- красивите жени в България Ивайла Бакалова. Тя стана и основна асистентка на Александров при отварянето на десетките подаръци. Сред гостите блестяха и звездите на родния попфолк Алисия, Малина и Таня Боева. Митьо Пищова, който наскоро си купи апартамент във веригата туристически комплекси на Александров- “Съни дей” пък пристигна с ефектна руса блондинка № 2500, по думите му.

Пищна заря в чест на рожденика освети небето над Несебър в късните часове на нощта.

До сутринта неизменно до рожденика бяха и бизнесмени от Пловдив и София, които всяка година празнуват с Александров рождения му ден.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |