В новините
 
08.01.2007 19:19   Новината е видяна 4196 пъти
Футболистите на „Черноморец” Бургас проведоха първа тренировка за годината

Двайсет и трима футболисти на лидера в Източната „Б” група се явиха на първия сбор през новата година на отбора,съобщиха от пресцентъра на клуба.

Преди заниманието изпълнителният директор Тодор Хънков и старши треньорът Димитър Димитров отвориха няколко бутилки шампанско с пожелание за здраве и успехи през новата 2007 година.

Уточнени са лагерите, на които ще се подготвя отборът на „Черноморец”. Първият започва на 10 януари във Велинград и ще приключи две седмици по-късно. Между 25 януари и 9 февруари отборът ще се готви в домашни условия и ще изиграе четири контроли: със „Спартак” Варна на 31 януари, с „Черно море” на 02 февруари,  с „Ботев” Пловдив на 7 февруари и с „Поморие” на 9 февруари. Програмата за подготовка на „Черноморец” ще продължи с петнайсет дневен лагер в турския курорт Анталия от 10 до 25 февруари. Там са предвидени да се изиграят четири контроли, като съперниците ще станат ясни до края на тази седмица.

След завръщането си „Черноморец” ще се готви при домашни условия до началото на шампионата.

С отбора започват подготовка двама нови футболисти – опорният халф Коста Янев, който преди време носеше екипа на „Нафтекс”, а последния сезон изигра с тима на Поморие и Делчо Стоилов от отбора на Хасково. До няколко дни към „Черноморец” ще се присъединят още двама футболисти - Костадин Дяков от Родопа и Румен Пандев, играл за последно в Русия. От отбора е освободен Ангел Русев, като това е станало по взаимно съгласие.

Първата тренировка на отбора пропуснаха Станислав Жеков, Радомир Тодоров и Николай Кръстев. Първите двама се очаква да преминат пробен период в чужди клубове, а Николай Кръстев в момента е на проби в отбор от втора бундеслига на Германия. Марин Ценов също не тренира днес.

Сутрешното занимание на „Черноморец” се проведе в морската градина на Бургас, където футболистите направиха крос по алеите на парка. Следобед тренировката ще се проведе на терена на новия стадион в Поморие, а утре играчите ще преминат пълни медицински изследвания и тестове, преди заминаването на първи лагер във Велинград в сряда. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |