В новините
 
10.01.2007 19:35   Новината е видяна 3690 пъти
Сарафово иска публично извинение от арогантен общински кмет

Директорът на териториална дирекция „Изгрев” Димитър Кадиев да се извини публично на жителите на кв. „Сарафово” за отправянето на обидни изрази към тях. За това призова днес от името на съгражданите си местният председател на ГЕРБ Иван Вълков.

Повод за реакцията на сарафовци е поведението на общинаря по време на срещата с хората от квартала снощи, във връзка с избухналия скандал с траурния парк там.

„Като не ви стискаха дупетата да си купите водомер и ви се досвидяха парите, няма да имате чешма в гробището!”, бе една от репликите на самозабравилият се общински чиновник към препълнената зала на читалището в Сарафово. Думите му предизвикаха острата реакция и негодувание на сарафовци. Те упрекнаха Кадиев, че демонстрира арогантност по време на цялата среща и поведението му е обидно за местните жители.

„Не може да стоите пред цяло събрание с ръцете в джобовете. Вие не ни уважавате, трябва да се извините”, призова от залата един от местните жители- Никола Райков. Въпреки призива, сарафовци така и не получиха извинение от общинаря.    

Като кмет на териториална дирекция „Изгрев”, Кадиев отговаря за квартал Сарафово. Според местните жители, от 1- ви януари страната ни е пълноправен член на ЕС и такова поведение е очаквано най- малко от общински служители. Местните хора смятат, че с поведението си Кадиев е опорочил иначе добрата идея на общината, да се осъществи среща с обществеността, за да се дискутира възникналия проблем в Сарафово. „Приемаме всякаква дискусия, дори и говорене на висок тон, но не и обиди. Още повече когато ги получаваме от човек, комуто се плаща да защитава интересите на хората”, смятат още жителите на Сарафово. Те настояват  да бъде променен статута на парцела от предназначен за „почивен комплекс” в траурен парк. Противното според тях би означавало поругаване честта на близките им.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |