В новините
 
06.02.2007 21:58   Новината е видяна 4452 пъти
Човек на "Бургас инфо" дава рамо в турнир по стрелба на "Морски Труд"

Представител на „Бургас инфо” ще даде рамо утре на отбора на „Морски Труд” в организирания от вестника турнир по спортна стрелба. Два отбора ще мерят сили в престижната проява, която е част от 9- годишнината на бургаското издание.
 Колежката ни Весела Йорданова, която е бивш кадър на вестника и управител на ПР агенция "Презента" е получила покана за участие в надпреварата лично от отговорният редактор на „Морски Труд” Мария Кехайова. Шефката на „трудоваците” е известна с точните си попадения, а утре ще ги доказва и в спортната стрелба.
В двата тима са разпределени всички журналисти на вестника -  Десислава Георгиева, Наталия Недялкова, Веселин Люцканов, Лалка Кипрова, Юлия Андреева, Лина Главинова и Татяна Стефанова. Солидно рамо на отборите ще дадат шефовете на областната дирекция на полицията – комисарите Павлин Димитров и Георги Желев.
Турнирът започва в 11 ч. в стрелбището на ОДП Бургас. Според слуховете, участниците в двата отбора от няколко дни тренират трескаво за утрешния сблъсък. От „Морски Труд” успокоиха обаче читателите си, че въпреки тренировките, брой на вестника утре ще има и то с ударни новини.
Сред агитката на надпреварата ще бъдат журналистите от "Бургас инфо" Нели Колева и Петър Иванов. Двамата са подготвили вече защитни каски, с които ще се пазят от куршумите.
Освен колегите от „Морски Труд” 9- годишнина празнува и екипа на „24 часа местен”. „Часовете” вече трескаво се подготвят за купона си в края на месеца. Именно там отговорният им редактор Диана Саватева ще обяви и двете инициативи на изданието, чийто финал ще бъде на 10- тия му рожден ден. 
Първите броеве на морските издания на двата вестника, без които бургазлии вече не биха могли да си представят региона излязоха на 5 февруари 1998 г. Още много успехи, колеги и многохилядни тиражи от екипа на „Бургас инфо”!





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |