В новините
 
07.03.2007 20:22   Новината е видяна 4090 пъти
Откриват център за управление на извънредни ситуации и кризи в Бургас

 

Ситуационен център за управление на извънредни ситуации и кризи ще бъде изграден до края на годината в бургаската полиция, съобщи на брифинг днес директорът на ОДП Бургас Комисар Павлин Димитров.
Той ще координира работата на отделните звена, като подпомага дейността и бързината за реагирането им. Финансово начинанието е подкрепено от Сдружението с нестопанска цел “Доверие и закрила”, което на тържествена церемония дари за нуждите на бургаската полиция мултимедия. 
Припомняме, че сходната система на територията на Слънчев бряг вече е факт, като реализирането на проекта в най-големия за България туристически комплекс навлезе в ключовата финална фаза. До момента по крайбрежната алея е положен близо 4 км. оптичен кабел, като връзката с техническия център, ситуиран в административната сграда на “Слънчев бряг” е направена.
Доставена е цялата необходима за начинанието апаратура, както и предвидените по план близо 100 видеокамери, които да се разположат в критични точки на курорта.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |