В новините
 
24.04.2007 21:30   Новината е видяна 3516 пъти
Назначени са членовете на СИК в Бургаско

 

Всички членове на СИК във областта вече са назначени ,съобщи днес председателят на РИК Бургас Евгени Мосинов. По закон назначаването на   СИК-овете за изборите на 20 май трябва да приключи днес.
В Бургаска област още вчера са назначени членовете на комисиите във всички 13 общини. Последни са пристигнали документите на Община Приморско. Общият брой на членовете на СИК в избирателния район е 4892
В момента започва процесът на промени в предложените състави. Всички партии ще получат по една дискета със списъците и е задължително хората да бъдат проверени и потвърдено тяхното участие в изборния ден – каза адвокат Мосинов.
Предстои на 2 май обучение на всички ангажирани с провеждането на изборния процес в Бургаски регион и последващо обучение на членовето на СИК по общини. Основно ще се разяснява преферинциалното гласуване и как се преброяват гласовете от него.
По данни на ГРАО към момента избирателните списъци в  Бургаска област включват 363 420 души. Гласоподавателите от района са със 7 хиляди по-малко от началото на кампанията. Заличаването на избиратели е станало след въвеждането на ценза за уседналост, коментира адвокат Мосинов.
870 са хората със сгрешени адреси от Бургас./darik.net/





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |