В новините
 
01.05.2007 14:30   Новината е видяна 5420 пъти
Един загинал и шестима ранени при катастрофи в Бургаско

 

 Един пешеходец беше убит, а шестима ранени при катастрофи през почивните дни в Бургаско. На 29.04.т.г. около 01.00 ч. на третокласен път на около 300 м. преди село Кликач, община Карнобат, поради движение с несъобразена скорост в ляв завой, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се няколкократно в нива, л.а. «Фиат пунто», с бургаска регистрация, управляван от 36 год. И.И. от с. Кликач. При катастрофата е ранен водача на автомобила, който с черепно-мозъчна травма, в кома, с опасност за живота, е настанен за лечение в МБАЛ-Бургас.

На 28.04.т.г. около 17.00 ч. на ул. «Княз Борис І» в Поморие, мотопед «Сузуки – 50», с бургаска регистрация, управляван от 62 год. Д.Т. от Поморие, поради движение с несъобразена скорост губи управление и се блъска в извършващия неправилна маневра /движение на заден ход/ л.а. «Фолксваген голф», със софийрска регистрация, управляван от 29 год. Х.Х. от София. От ПТП е пострадал водача на мотопеда, който с фрактура на дясната ключица и откъснати два последни пръста на дясната ръка, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница.

На 29.04.т.г. около 09.00 ч. на кръстовище между главен път Бургас – Варна и пътя за с. Каменар, общ. Поморие, л.а. «Ауди 80», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. М.К. от Поморие, при напускане на главния път по посока с. Каменар, навлиза в платното за насрещно движение и отнема предимството на движещият се по него л.а. «Хюндай атос», със софийска регистрация, управляван от датският гражданин Й.С., 60 годишен. В следствие на катастрофата са пострадали : водача на л.а. «Ауди» - М.К. / с фрактура на носа, прегледан и освободен  за домашно лечение/, возещата се на задната дясна седалка на л.а. «Хюндай» - Л.С., 60 годишна  от Копенхаген, Д / съпруга на водача на «Хюндая», с фрактура на лявата раменна кос и три ребра, без опасност за живота  и К.С., 65 годишна, от Дания – сестра на водача / возеща се на предната дясна седалка, с  контузия на гръдния кош и фрактура на едно ребро, без опасност за живота/. Причини за ПТП : отнемане на предимството на л.а. «Хюндай» от водача на л.а. «Ауди».

           На 28.04.т.г. около 10.50 ч. на бургаския булевард «Демокрация» срещу дом №120, л.а. «Опел корса», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. А.Т. от Бургас, поради невнимателно и непредпазливо движение при наличие на възрастни хора на пътното платно от страна на водача на лекия автомобил, блъска неправилно пресичащата пешеходка – П.Г., 76 годишна от Бургас. Пешеходката, с фрактура на лявото коляно, без опасност за живота, е настанена за лечение в бургаската болница.

На 29.04.т.г. около 09.30 ч. на път Созопол - Бургас до надлез «Ченгене скеле», л.а «Фолксваген каравел», с бургаска регистрация, управляван от 43 год. Н.Н. от Карнобат, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, блъска пресичащия пътното платно пешеходец – Д.М., 80 годишен от Бургас. От ПТП пешеходецът загива на място.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |