В новините
 
01.05.2007 15:39   Новината е видяна 5337 пъти
Подариха рул и компас на Бойко Борисов в Бургас

Всеки български гражданин трябва да има право да гласува там, където си плаща данъците. Това заяви по време на среща с бургаската общественост неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той се обяви за въвеждане на принципа на уседналост за местните избори през есента.
Борисов заяви още, че областният координатор на ГЕРБ Димитър Николов ще бъде следващия кмет на Бургас, с което предизвика бурните аплодисменти на присъстващите в злата. Над 1000 бяха присъстващите граждани в залата на операта в Бургас, която се не успя да побере всички желаещи да се срещнат с ръководството на ГЕРБ. Преди началото на срещата, започнала в 18 часа, кандидат-евродепутатът от района на Бургас Румяна Желева пусна в небето 18 гълъба с послания от името на страната ни към Европа. Столичният кмет пък бе посрещнат от морски капитан, който му връчи корабен рул, морски компас и лупа, за по-успешно управление.
Проектът ГЕРБ има значение, само ако е в услуга на хората и ако спечелим с мнозинство, защото ГЕРБ трябва да състави правителство, заедно с дясноцентристките партии, иначе всичко отива напразно, заяви Бойко Борисов. Според него има голям риск за държавата в момента - “от една страна, стои тройната крадлива коалиция, а от друга - разбито дясно пространство”.
ГЕРБ има смисъл, само ако не допуска дори и минимални наченки на корупция, уточни Борисов. На 20 май партията има реален шанс да нанесе на управляващите първия предупредителен шамар, категоричен бе той.
Председателят на партията Цветан Цветанов изрази увереността си, че “за бъдещето децата на България трябва да направим така, че ГЕРБ да стане първа политическа сила”.

Най-шумните дела у нас би трябвало да се поемат от десет прокурори и от съдии от Европейския съюз. Това каза още Борисов. Той добави, че "държавата е абдикирала - бягат прокурори и съдии".




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |